Populäraste sporterna

Spela tillsammansNär det gäller svenska bettingsidor är fotboll och ishockey några av de populäraste sporterna att spela på. Men det är inte de enda som finns tillgängliga. Du kommer dessutom få möjlighet att spela med en rad olika odds hos de olika sporterna. Men innan du börjar fokusera på vilka bettingmöjligheter det finns bör du känna till vilka de populäraste sporterna att spela på är.

Fotboll
Fotboll är en av de populäraste sporterna i världen och när det gäller sportsbetting är det inte annorlunda. När du väljer att betta på fotboll kommer du få möjlighet att spela på flera olika matcher, klubbar och så vidare. För odds kan du bland annat välja att satsa på vilket lag som kommer vinna eller vem som kommer göra nästa mål.

Ishockey
En annan sport som ligger på toppen av populära sporter att betta på är ishockey. Genom åren har Sverige och svenska ishockeyspelare nått stora framgångar inom sporten. Både inom svenska ligor och internationella. Du som vill betta på ishockey har möjlighet att spela både på internationell nivå eller så kan du fokusera på svenska ligor och spelare. Precis som för fotbollen kommer du få många alternativ att välja på när du spelar på ishockey.

Basket
En tredje sport som också är väldigt populär att betta på är basket. Dock är detta en sport som inte är lika populär som fotboll, i alla fall här i Sverige. När du bettar på basket kommer du snabbt se att det är främst på NBA eller andra utländska ligor och klubbar som finns. En bra sak att känna till är att de odds du kan spela på kan variera lite beroende på vilken bettingsida du väljer att spela på.

E-sport
En lite ovanlig sport du kan betta på är e-sport. Detta har blivit mer och mer populärt under de senaste åren. Det finns alla möjliga e-sporter att spela på, och i många fall innebär det att du får sitta och följa en live turnering. Vissa bettingsidor erbjuder dig dessutom att titta på streaming vilket ökar spänningen lite. Du har sedan möjlighet att lägga bett efter vad som sker i spelet.